YDELSER
Personlig og helhjertet copywriting på alle projekter

Jeg tilbyder en bred vifte af ydelser inden for copywriting. Uanset om du finder den her eller ej, er jeg meget interesseret i at høre om din udfordring. Måske skal vi undersøge noget nyt sammen? 

Hvad enten der er tale om et helt nyt tekstunivers eller du har brug for en til at løbe dine tekster i gennem, så kan jeg hjælpe dig. Det lyder enormt simpelt at producere tekst til en hjemmeside. Det er det i og for sig også… Hvis du er ligeglad med, hvorvidt dine tekster bliver læst. 

 

Men det er jeg ikke! Jeg skriver kun tekster, der har til formål at gøre noget ved nogen. Så hvis du er på udkig efter den billigste og hurtigste tekstforfatter, så kan du godt hoppe videre nu.

Jeg hjælper dig gerne i mål med både fængende artikler og nørdede blogindlæg. Desuden har jeg god erfaring med SEO, så min fornemmeste opgave er at kreere tekster, som både din modtager og Google vil elske.

 

Jeg arbejder dedikeret med storytelling og agter at kommunikere den gode, interessante historie for dine modtagere. Den historie der både giver værdi for dig og dem.

Ville du ønske, at du havde 32 timer i døgnet, så du også kunne nå at holde din digitale tilstedeværelse ved lige på eksempelvis LinkedIn og Instagram? Så kan jeg tilbyde dig de restende 8 timer ved at “ghostwrite” for dig. Du får mere tid, mens jeg vedligeholder dine kanaler.

Står du og mangler en erfaren marketing- eller projektkoordinator til at løbe en større kampagne i mål, står jeg gerne til rådighed.
På den måde kan du slippe koordineringen og læne dig tilbage i sædet, mens jeg holder dig opdateret på projektet og dine KPI’er. 

Skal du have sat en mailliste i flow eller har du brug for en række velformulerede og gennemarbejdede emailkampagner, så tilbyder jeg også min hjælp. Hvad enten målet er salg eller at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev, så har jeg erfaring at dele med dig.

Skal du have formuleret et stillingopslag?
Eller kradset 38 produkttekster ned i en fart? Eller måske er du på udkig efter en konverteringsoptimeret landingpage?
Så tøv ikke med at kontakte mig.

Ad hoc

Du kan selvfølgelig booke mig løbende, såfremt vores kalendre matcher. Jeg anbefaler denne type, hvis du står med enkelt projekt, du skal have min hjælp til her og nu. Det kan eksempelvis være et stillingsopslag, der skal sendes ud hurtigst muligt eller tekst til en enkelt landingpage. Hvis du er i tvivl, så kontakt mig for mere information. 

Timepris: 1000,- dkk 

Alle priser er ex moms

Klippekort

Du ved måske allerede nu, at du har flere opgaver, som du får brug for min hjælp til. Så er klippekortet en fornuftig løsning for os begge. Her sikrer du dig også, at jeg har afsat tid til dig i min kalender. Denne løsning er ideel til eksempelvis produktion af produkttekster til hjemmeside eller opdatering af SoMe kanaler.

 

5-15 timer: 900,- dkk pr. time
+15 timer: 800,- dkk pr. time 

Alle priser er ex moms

Fast samarbejde

Hvis du leder efter en fast samarbejdspartner til at varetage dele af jeres tekstforfatning eller markedsføring, skal du vælge denne løsning. Jeg indgår faste samarbejdsaftaler for minimum 3 måneder og fakturerer på månedsbasis.

Minimum 10 timer pr. måned.10-20 timer: 750,- dkk pr. time
+20 timer: 700,- dkk pr. time

Alle priser er ex moms

Kontakt mig!

Hvordan kan jeg få fat i dig?
Hvad skal snakken gå på?